Sosyal İmleme: Canlı Fal Hattı

Nadeo şirketi, TMN kadar iyi oyunculara hitap edemedi. Bunun önündeki en büyük engel, şüphesiz stadyum yarışının diğer 7 türden çok daha fazla sevilmesiydi. Stadyum maçları, TMU ve TMN'nin farklı ortamlarında bazı değişikliklerle devam etti. Bununla birlikte, ana stadyum seyircilerinin Milletler'de olması nedeniyle, TMU oyuncuları mücadele etti. Bunu ele almak için Nadeo, Trackmania Nations ve United'a Forever adını eklemeyi ve oyunun arena kısımlarını iki farklı güncelleme ile birleştirmeyi amaçlıyor. Bu şekilde, Nations oyuncuları TMU'daki stadyumu görsel olarak görebilirken, United oyuncuları çok daha büyük bir kitleyle oynayabilir. Buna ek olarak, yakın zamanda yaygınlaşan boost adında bir sınıf etkinliği. Bilgisayarınızı gece açık bırakırsanız ve ileri düğmesine basarsanız, artık otomatik olarak sıralanamazsınız.

Özellikler:



Ülke ve United aynı alanda yarışıyor.
Ülkeler yeni Birleşik stadyumun etrafına eklenecek.
Hile koruma sistemi güçlendirilir ve takviye tamamen önlenir. (Yalnızca ileri düğmesine basılarak biten yollar otomatik olarak sistemden kaldırılır)
Yeni çok oyunculu özellikler eklendi.
United'ın bakır (para) sistemi devreye girdi.
Merdiven sistemi tamamen güncellenebilir ve sıfırlanabilir.
Çok daha gelişmiş bir medya veritabanı oluşturulur.
Trackmania Nations Forever ve Trackmania United Forever güncellemeleri tamamen ücretsizdir.
Bir güncellemenin yayınlanmasını dört gözle bekliyorum. TMUF (Trackmania United Forever) Beta 2 testi şu anda devam ediyor. Nisan ayında TMNF beta çalışmasına başlayacak.



Falcı

































Yorumlar

Popüler Yayınlar